bel ons: 06-13571148

-Tuinonderhoud – Snoeien - Graafwerkzaamheden – Tuinaanleg – Sierbestrating -

DIENSTEN

Tuinonderhoud

We helpen u graag met het jaarlijkse tuinonderhoud: van het voorjaars klaar maken van uw tuin tot het realiseren van de grote winterbeurt. Ook helpen we u graag met grasmaaien, bemesten en snoeien. Kortom, alles wat nodig is om uw tuin er verzorgd en gezond uit te laten zien. Mocht u problemen hebben met bijvoorbeeld spint of andere ongemakken in uw planten dan zoeken we graag naar een passende oplossing.

Snoeien monumentale bomen

Heeft u grote monumentale bomen in uw tuin en weet u niet hoe u de snoei daarvan moet aanpakken? Hoveniersbedrijf Marco is in het bezit van een hoogwerker waarmee alle bomen snel en veilig gesnoeid kunnen worden. Wanneer er een vergunning nodig is voor de snoeiwerkzaamheden kunnen wij die aanvragen in de gemeente waar u in woont. Ook voor het snoeien van kleinere bomen kunt u terecht bij hoveniersbedrijf Marco. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van uw hedra-, beuken- of coniferenhaag. We hebben veel kennis van bomen en planten en weten precies wanneer uw plant of haag het best gesnoeid kan worden.

Graafwerkzaamheden

Hoveniersbedrijf Marco is in het bezit van kraan, waarmee in korte tijd grote oppervlakken van uw tuin kunnen worden omgespit. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn bij de aanleg van riolering, het uitgraven van funderingen, het rooien van struiken en graven van vijvers. Hierbij kunnen wij de gehele klus afronden want naast het voorbereidende werk, installeren wij ook rioleringsbuizen en leggen we uw complete vijver aan.

Tuinaanleg

Heeft u een prachtig tuinplan maar mist u net een paar creatieve details? Hoveniersbedrijf Marco helpt u graag bij uw ontwerp. Aan de hand van uw tuinplan leggen wij uw tuin volgens opdracht aan. Mocht u niet over een tuinplan beschikken dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor het doorspreken van ideeën en om een idee te krijgen van de kosten van uw plannen.